Over ons

Welkom bij VCM Totaal. Wij vertellen graag meer over wie we zijn en hoe we werken. Als opleider en adviseur op het gebied van veiligheid en transport hebben we al veel organisaties en medewerkers mogen helpen met het vergroten van hun kennis en vaardigheden.

VCM Totaal werkt met een team van ervaren docenten. Trainers die uit het vak komen en de lesstof van droge theorie naar aantrekkelijke praktijkverhalen vertalen. Met een achtergrond in transport & logistiek weten we precies wat er speelt. Deze kennis maakt ons deskundig en bekwaam.

Specialistische kennis in huis
Een team van vakdocenten
Bestaat meer dan 15 jaar
Leren moet ook leuk zijn!

Inmiddels hebben we al honderden cursisten voorzien van hun gewenste ‘papiertje’. Wij hebben een slagingspercentage van 90%, en daar zijn we trots op. Cursisten komen graag bij ons terug, ze waarderen ons gemiddeld met een 8,5. Onze locatie is goed bereikbaar (slechts 30 minuten vanaf Rotterdam).

Want leren moet vooral ook leuk zijn. Wist je trouwens dat je als slimste van de klas bij ons een ‘Ik ben de slimste-mok’ krijgt?

Hoe wij werken

Naast onze opleidingen kun je bij ons ook terecht voor advies op het gebied van transport, opslag, gevaarlijke stoffen en veiligheid. We functioneren graag als vraagbaak en helpen je graag verder. We zijn expert en adviseur en dragen graag ons steentje bij als het gaat om het verbeteren van het kennisniveau op dit gebied.

Kies je voor VCM Totaal dan kies je voor een partij die serieus is op de inhoud, specialistische kennis in huis heeft en dit op
een prettige, toegankelijke manier weet over te brengen. Onze opleiding zijn boeiend, interessant en verrassend. Verrassend interessant dus!

Advies nodig?

Jaap helpt je graag verder op het gebied van veilig werken!

Bel Jaap direct en stel je vraag!

Ondermeer deze organisaties gingen je voor...