Is veiligheid een thema dat binnen uw organisatie hoog op de agenda staat?

Zorgt u voor een veilige werkomgeving en weet uw personeel hoe zij veilig kunnen handelen?

Vanuit de uitgebreide wet- en regelgeving die door de overheid zijn ingegeven, bent u verplicht om de veiligheid in uw organisatie goed te organiseren. Veilig werken is namelijk niet vanzelfsprekend. Het controleren van kwaliteitssystemen, het verbeteren van werkprocerssen en het opleiden van uw personeel vergen tijd, aandacht en specialistische kennis.

VCM Totaal helpt u daarbij. Wij maken bedrijven veiliger door mensen te leren de risico’s op het gebied van veiligheid te minimaliseren. Simpeler gezegd: wij willen niets liever dan dat uw personeel veilig kan werken maar ook weer veilig thuis komt.

WAAROM VCM TOTAAL?

Naast dat wij goed scoren op prijs, bereikbaarheid, snelheid en planning zijn er een aantal aspecten die ons echt uniek maken.

Als opleider en adviseur hebben wij veel kennis op het gebied van veilig werken. Onze specialisten brengen deze kennis over in trainingen en opleidingen zoals ADR, BHV, VCA en Code 95 maar kunnen deze kennis ook inzetten voor een specifieke vraag vanuit uw organisatie. Dan treden we op als adviseur en bedenken we samen met u een oplossing die zowel verantwoord als praktisch is.

Uniek aan de trainers van VCM Totaal is de jarenlange ervaring die zij in de praktijk hebben opgedaan. Door eerder gewerkt te hebben als chauffeur, veiligheidsadviseur, brandweerman of ambulancemedewerker putten we uit een breed scala praktijkvoorbeelden. Deze ervaring ziet u terug in onze aanpak.

 

Als opleider geldt dat we door onze praktijkervaring goed weten aan te sluiten op de interesses en behoeften van onze cursisten. we weten dat de praktijk vaak weerbarstig is, daarom vinden wij een relevant en doeltreffend advies belangrijker dan een dik rapport dat in de kast belandt.

Wij geloven dat een persoonlijke benadering op basis van gelijkwaardigheid sneller tot resultaat leidt. Wij vinden het belangrijk dat we elkaar begrijpen en dat er een klik is. Dat maakt samenwerken nu eenmaal prettiger. Misschien is dat ook wel het geheim waarom ons slagingspercentage gemiddeld op 90% ligt!

Voor meer informatie, en de mogelijkheden voor uw bedrijf kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een informatief gesprek.

zoutmediaOver ons